Kompanija Establish d.o.o. Sarajevo je na prestižnom projektu “100 najvećih u BiH” dobila 1 mjesto u kategoriji djelatnosti po prihodu. Budućnost regije je u ekonomskom razvoju, a najuspješniji privrednici već su otvorili puteve ekonomske suradnje i žele zajednički ekonomski prostor kako bi ojačali kapacitete. Upravo su vodeći menadžeri iz Adria regije, kao i privrednici sa projekata „100 najvećih u Bosni i Hercegovini i regionu“ (www.100najvecih.ba), „100 najvećih u Crnoj Gori“ (www.100najvecih.me) i „100 najvećih u Srbiji“ (www.100najvecih.rs) prepoznali ovaj projekt kao jedan od vodećih u regionu.
Ove godine projekt “100 najvećih u Bosni i Hercegovini” realizovao se po 33. put u Sarajevu, glavnom gradu BiH. Na svečanosti su dodijeljena priznanja za najbolje i događaj je okupio preko 450 najjačih privrednika naše zemlje, koji daju izuzetan doprinos razvoju bosanskohercegovačke privrede.
U sklopu projekta vodeći privrednici preko 1.500 kompanija imali su priliku predstaviti se kroz višemjesečnu medijsku i digitalnu kampanju, takođe imali su priliku razmijeniti iskustva i dati smjernice za poboljšanje ekonomskog ambijenta u BiH, tokom panel konfernecije u Sarajevu, te ostvariti nove kontakte i povezati se.