Establish d.o.o. je kompanija koja u svojoj ponudi ima širok spektar usluga i rješenja u domenu informacionih tehnologija, kao i bogat izbor proizvoda koji zadovoljavaju savremene poslovne procese.

Osnovana 2000. godine kao dio ASA Grupacije, kompanija je kontinuirano posvećena pružanju čvrstog IT oslonca svim segmentima ASA i Prevent grupacije, što podrazumijeva pružanje podrške poslovnim procesima u oblastma prodaje, administracije, finansija, marketinga i proizvodnje.

Establish je ovlašteni Lenovo Premium partner, IBM Business partner, Microsoft silver partner, Cisco Register te certificirani reseller za Konica Minolta, Telsy i Trend Micro.

Radimo zajedno sa našim klijentima kao partnerima i fokusiramo se na timski rad, nudeći cjelovitu podršku, od savjeta do rješenja. Krajnji cilj je da klijentu ponudimo više od usluge. Naše opredjeljenje je pronalazak i implementacija rješenja za naše klijente, rješenja koja stvaraju potrebnu vrijednost za klijenta i obuhvataju njihov poslovni razvoj.